Malatya'da Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti : Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı.

Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi.

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. MALATYA'DA VÄ°NÇ DEVRÄ°LDÄ° - Son Dakika Haberleri
MALATYA'DA VİNÇ DEVRİLDİ - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi.

Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi.

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde bulunan sıtmapınarı caddesindeki 2 katlı bir binanda çökme meydana geldi. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. İhbar üzerine olay yerine çok . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Malatya'da Bina Çöktü / Malatya Gazeteciler Cemiyeti : Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .